Diensten

 • Website ontwerp, bouwen, realiseren

  Ontwerpen en bouwen van database gestuurde websites, content management systemen voor bijvoorbeeld een nieuws, evenementen of catalogus module
  Ombouwen van reeds bestaande standaard html sites naar database gestuurde sites waardoor webwinkel-, catalogus- en content managementfunctionaliteit mogelijk wordt. Ook installeren, configureren en inrichten van WordPress websites.
  Onderhoud en updates voor bestaande websites

 • Werkwijze

  Na oriëntering over doelstelling, doelgroep en gewenste functionaliteit worden alle aspecten van de website zoals layout, huisstijl, logo, lettertypen, kleuren, systeemeisen en hostingvoorwaarden in kaart gebracht. Tevens wordt een inventarisatie van het beschikbare grafische en tekstuele materiaal gemaakt. Met behulp van deze gegevens wordt een eerste ontwerp gemaakt ter beoordeling van de opdrachtgever. Na wederzijds overleg en eventuele aanpassingen wordt de site gebouwd en getest en na goedkeuring gepubliceerd.
  Database gestuurde websites worden gebouwd met behulp van PHP en MySQL. Configuratie van metatags, site upload en aanmelding van de website bij zoekmachines en startpagina's zijn standaard onderdeel van de bouw van de website.

 • Vertaling teksten

  Wij vertalen uw nederlandse teksten graag naar engels en vice versa. Een vertaling met als uitgangspunt de sfeer en toonzetting van de originele tekst. Onze prijs van € 0.20 per woord is inclusief het proeflezen van uw documentatie en staat garant voor perfectie tot de laatste regel.
  Opstellen / vertalen van websites of teksten in engels:
  Een standaard bladzijde bevat 30 regels van 60 aanslagen. De kosten worden vooral bepaald aan de hand van de moeilijkheidsgraad van de opdracht en de tijd die daarvoor nodig is.

Reeds vertaalde projecten

In opdracht van Visual Steps Publishing

In opdracht voor NR6- bureau voor effectieve interactieve marketing

 • Rabo Private Equity - website vertaing
 • Pagango, voor hét ultieme vakantiegevoel - website vertaing
 • Streetwise, donateurwerving voor goede doelen - website vertaing

digital archive of eduard heijmans. The work of Eduard Heijmans was presented in (solo) expositions all over the world and much of it is owned by museums and private collectors.